Bezorgservice

Ook onze bezorgservice in het Rotterdam Rijnmond gebied is BEAUTIFUL!.

Wij bezorgen uw bestelling slimmer, schoner en stiller. Zo rijden er minder voertuigen op de weg. En belangrijker, zo reduceren wij ook uw CO2-uitstoot. Onze bezorg- en ophaalservice wordt uitgevoerd door mensen met een werkbelemmering of werkzoekenden die een traject of opleiding volgen met als doel uitstromen naar betaald werk.

 

Door slim leveringen te combineren, vaste bezorgmomenten per gebied en bestaande voertuigen en routes te gebruiken, beperken we vervoersstromen. Dus minder voertuigen in uw straat, minder uitstoot van CO2 en minder herrie.

Vanuit ons verdeelstation verzamelen en distribueren wij goederen met elektrische fietsen en elektrische voertuigen. Zo bouwen we aan een volledig duurzaam wagenpark.

DOELSTELLING

  • Brede inzet van milieuverantwoorde voertuigen voor minder auto’s op de straat, en dus minder vrachtauto’s in de stad.
  • De hub distribueert en verzamelt goederen met nieuwe en bestaande voertuigen in daluren en op momenten dat er geen reserveringen zijn voor personenvervoer.
  • Dienstverlening op werkdagen van 08:00 uur tot 17:00 uur in de avonduren en weekenden.
  • Bieden van Leer Werk trajecten voor Rotterdamse Helden (jongeren) met een langdurige afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Nieuwe kansen in het vervoer bieden aan jongeren, ook zonder rijbewijs, door elektrische voertuigen en fietsen.
  • Door elektrische multifunctionele voertuigen in te zetten, dragen we bij aan de luchtkwaliteit. Efficiënte planning zorgt voor minder geluidsoverlast.