Over ons

In 2000 zetten we onze liefde voor koffie om in actie en begonnen we ons koffiebedrijf. Bij een Italiaanse brander uit Bergamo leerden we de kneepjes van het vak. Na al die jaren hebben we nog steeds dezelfde passie voor koffie en het vak..

We leveren grote en kleine bedrijven zoals Van Oord, Koninklijke BAM, Dura Vermeer, Stichting Philadelphia Zorg, ManpowerGroup, Angus Softfruits, Scholengemeenschap Kandinsky en vele anderen. Maar ook horeca zoals De Witte Aap, King Kong Hostels, De Oude Keuken en anderen. Vanuit die bedrijven kwam steeds vaker de vraag of onze koffie te koop was voor particulieren. Daarom zijn we deze webshop begonnen. Heerlijke koffie, ambachtelijk slow-roasted en thee, met een goed verhaal, tegen een scherpe prijs. En natuurlijk ondersteund door ons full-servicebedrijf met kennis en liefde voor koffie en koffiemachines.

Onze doelstelling was het bedrijfsleven te voorzien van kwaliteitskoffie tegen een goede prijs. In die doelstelling zijn we geslaagd. Maar inmiddels branden we onze koffie niet meer in Italië maar in Nederland. We hebben onze doelstellingen uitgebreid in het kader van duurzaamheid. Dat doen we door middel van Beautiful Cups en de Rainforest Projects foundation. Samen planten we jaarlijks duizenden bomen op Sumatra en in Tanzania. We investeren daar in het behoud van het regenwoud en dierenleven met een grote bijdrage aan het klimaat.

Naast onze liefde voor koffie hebben we ook een liefde voor kunstenaars met een beperking. Vanuit Beautiful People doen we projecten waarbij we hun kunstwerken publiceren op bijvoorbeeld koffiebekers. We houden van alle mooie verhalen en prachtige kunstwerken die tijdens zo’n project ontstaan!

Mensen met een verstandelijke beperking zie je ook terug in onze organisatie en bij onze klanten in bedrijfsrestaurants.