Resultaat 1–12 van de 32 resultaten wordt getoond

Assorti box Phlavour coffee

Vanaf: 76,52

Stel zelf jouw eigen box met 10 zelf geselecteerde koffie samen en bespaar op de kosten.

Assorti box rainforest coffee

Vanaf: 68,87

Stel zelf jouw eigen box met 10 zelf geselecteerde koffie samen en bespaar op de kosten.

Beautiful People Cups – Nu verkrijgbaar

102,49

5 kunstenaars met een verstandelijke beperking van de zorggroep Philadelphia hebben voor Beautiful People 5 kunstzinnige bekers gemaakt met het thema ‘Samen’. Je bestelt deze bekers nu makkelijk voor je bedrijf of kantoor in onze webshop. De bekers hebben een inhoud van 180 ml (standard vending) of 240 ml voor lekkere cappucino’s, mét een goed gesprek.
Een unieke beker om je kop koffie of thee uit te drinken én je doet meteen wat terug voor de maatschappij. Van elke doos gaat namelijk 2 euro naar de ateliers van Philadelphia.

Dit concept is een initiatief van Beautiful People en Philadelphia.

Beautiful People Cups Geschenkverpakking – Nu verkrijgbaar

14,96

5 kunstenaars met een verstandelijke beperking van de zorggroep Philadelphia hebben voor Beautiful People 5 kunstzinnige bekers gemaakt met het thema ‘Samen’. In deze geschenkverpakking vind je niet alleen 16 bekers van elk ontwerp, maar ook een uniek boekje. Hierin stellen de kunstenaars zich voor en lees je meer over de achtergrond van dit unieke project. De bekers hebben een inhoud van 240 ml, speciaal voor lekkere cappucino’s mét een goed gesprek.
Een uniek kado voor elke gelegenheid, om te geven én om te krijgen! Of het nu gaat om een jubileum, verjaardag of relatiegeschenk, hiermee kun je nog eens binnenkomen.

Het concept is een initiatief van Beautiful People en Philadelphia.